Let the show begins: prezidento rinkimai

Posted by Mindaugas Bilius on 2013 11 28 in Apie viską |

Na ką – show prasideda:
http://www.prezidento.lt/

“Nesu baigęs jokių mokymo ar kitų lavinimo įstaigų; mano mąstymas ir žinių bagažas kaupiamas kitaip — dažniausiai iš realaus gyvenimo, įvairios praktikos bei teorijos, savarankiškų įvairių sričių studijų.”

Kelios itin reikšmingos kandidato mintys:
“DIEVAS pašaukė mane siekti tapti Lietuvos Respublikos Prezidentu ir kardinaliai pakeisti Lietuvą”;
“Reikia įvesti naujus litus kurių vertė būtų lygi euro vertei. Lietuvoje butų galima atsiskaityti tiek litais, tiek eurais. Naujasis Lietuvos litas būtų stipri valiuta.”
“Aš sumažinsiu savižudybių, abortų, sužeistųjų ir žuvusiųjų keliuose skaičių, narkotikų, alkoholio, energinių gėrimų vartojimą. Pertvarkysiu sveikatos apsaugos sistemą, sumažinsiu nusikalstamumą, nedarbą, korupciją ir perdėtą biurokratiją.”
“Su Jūsų pagalba visa tai galiu įgyvendinti naujais, mano išrastais, metodais. Nereikia kopijuoti kitų valstybių valdymo modelių, nes ir jos turi problemų. Turiu naują – lietuvišką valstybės valdymo metodą, kuriame daugiau žmoniškumo, teisingumo, o ne oligarchams ir klanams palankių įstatymų.”
“Pasirūpinčiau, kad kiekvienas norintis gautų darbą.”
“Įvesčiau kelias naujas, mano sukurtas, eismo taisykles, kurios nesudarytų nepatogumų vairuotojams, bet ženkliai sumažintų avarijų, sužeistųjų ir žuvusiųjų keliuose skaičių. ”

Tiesa, dėl vieno dalyko jis tikrai nemeluoja:
“Jeigu tapsiu Lietuvos Respublikos Prezidentu, Lietuva išgarsės pasaulyje.”

Copyright © 2013-2024 Mindaugas Bilius All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex