Ar gali viešai keikti savo darbdavį?

Posted by Mindaugas Bilius on 2013 09 18 in Apie viską |

Šios dienos žiniasklaidos perliukas skamba taip:

„Facebook“ darbdavį debilu išvadinusi kaunietė neteko darbo

Šią naujieną pasigavo Kauno savivaldybė, jau eilę metų “tarkuojama” Pūko TV ir Facebook’e ant sienos užrašė:

Prieštaringai vertinamas radijo stotis „Pūkas“ ir „Pūkas 2” bei regioninę Kauno televiziją „Pūkas TV“ valdantis verslininkas Kęstutis Pūkas už Facebook’e išreikštą nuomonę atleido žurnalistę Virginiją Maksvytytę.

Kaip vertinate tokius verslininko veiksmus?

Iš tiesų Kęstučio Pūko veiksmų nėra ko vertinti – bet kuris darbdavys neturės noro dirbti su tokiais darbuotojais, kurie neigiamai atsiliepia apie savo darbdavį ir taip gadina firmos reputaciją. Jei darbuotojui nepatinka darbdavys – lai ieškosi to, kuris patinka.

 

Absurdiškiau skamba pačios Kauno savivaldybės bandymas šią temą eskaluoti Facebook erdvėje. Pūko ir darbuotojos santykiai niekaip nesusiję su Kauno savivalda, tad tokia Kauno savivaldybės žinutė panaši į nevykusį bandymą įkasti Pūkui už pilamą kritiką savivaldybės atžvilgiu.

 

P.S. žurnalistės rašinėlis skambėjo taip:

„Va per tokius debilus kaip Kęstas susirenka dar debiliškesnių pensininkų gauja praplautomis smegenimis, kurie dar ir sugeba dalyvauti rinkimuose ir išsirinkti Valinską, Uspaschiką, Venskienę ir dar bala žino ką, kas tik dažniau matomas telike. Ačiū Die, sugebėjau sunaikinti dalį platinamų lankstinukų ir gal kokiu pensininku susirinko mažiau… Būtų visai gera akcija „Neleisk balsuoti Babytei“ arba „Kęstuti, pabaik aukštąjį arba daryk humoro laidas politikos temomis“. Per tokius kaip jis Lietuva ir politika tampa absurdiško provincionalumu išraiška. Liūdna ir gėda“
.

Copyright © 2013-2024 Mindaugas Bilius All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex